Shopping Bag (1)
Mijn Account
Klantendienst
Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ons customer care team is telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te bieden.

ZoekenKlantendienstInschrijven
W17_B4_Home_collection_02.jpg
Lookbook

Scapa Collectie

Weelde is een kwestie van stijl. Rijke stoffen als brokaat en kant ademen ongekunstelde luxe en verzekeren een look die grandeur uitstraalt.

Ontdek de looks
W17_B4_Home_collection_01.jpg
Lookbook

Scapa Sports

In december dompelen we je onder in een bad van zilver en brons. Nu eens in volle glorie, dan weer als een subtiel verweven glansdraad.

Ontdek de looks
“Sometimes the most real things in the world are the things we can’t see”
W17_B4_Home_collection_03.jpg
Een kerst om nooit te vergeten

FEESTEN DOE JE IN STIJL

Imponeer je gasten met een fabuleuze outfit waar ze jaloers op zullen zijn en verras je geliefden met bijzondere cadeaus die tonen hoeveel jij om hen geeft.

Ontdek meer
W17_B4_Home_collection_04.jpg
Lookbook

Scapa Heren

Waar het najaar je ook brengt, jij arriveert altijd in stijl. Strakke snits en uitgesproken prints en verzekeren dat jouw passage niet onopgemerkt blijft.

Ontdek de looks
W17_B4_Home_collection_05.jpg
Lookbook

Scapa Junior

Met metallics en glitterprints voor de meisjes en hippe hemdjes en stoere blazers voor de jongens wordt december één groot feest!

Ontdek de looks
W17_Home_Homecollection_packshot_01.png
Breng sfeer in je interieur

Scapa Home

Nu online verkrijgbaar
Van tijdloze plaids en luxe geurkaarsen tot decoratieve vazen. Vanaf nu kan je de Scapa Home collectie ook online shoppen!

Ontdek de selectie
SCAPA World

Magazine

Wil je een gerecht op tafel toveren dat eruitziet als een klein kunstwerk? Of ben je op zoek naar originele bloemstukken die veel oh’s en ah’s aan je gasten zullen ontlokken? Ontdek deze en nog veel meer lifestyle tips in het Scapa Magazine.

Hulp nodig?